Monday, 26 August 2013

skandal lama ajak kapel part II

Assalamualaikum...

Hai apa kabar...hehe...arini aku just duk rumah layan cite anime Inuzuma eleven go jer....lagi satu aku baru nk start pose 6 hari ni..hahaha..(ape la adik aku n bff aku da hbis da pose 6..aku baru nk start)... nk wat camner....mggu lepas byk undangan rumah terbuka opismate aku..huhu...

berbalik sal kisah skandal lama aku aka N tu....hahaha....yerrr...ape yg aku fikir sebelum kiteorg jumpe mmg terjadi...hahaha... pas jumpe semalam...aku tunggu2 gak weechat dari dia...tp x der... pagi tadi pas balik keje...saje jer la aku weecht dia...biase la wish good morning...ade gak la reply good morning.pastu kate bizi pagi isnin...aku pun yer kan jer la.....pas tu terus dia senyap smpai la  nih...kalu dulu sebelum jumpe...kire ade gak la weecht dia tnye..tgh wat per...pas tu bersyg2 bagai la...hahaha.. skrg x der pun.... so aku anggap si N nih x berminat ngn aku...hahaha...so kire dia bkn betul2 pun nk kapel ngn aku aritu....saje la tu ayt2 pancing....hahaha...sib baik la aku x accept ajakan dia aritu..kalu tak kompem merana idup aku lagi...hahaha

Aku pun x kesah sgt...biarkan jer la....hahaha..nk mengharapkan dia wat per...dia kan ensem...ramai lagi plu2 kat luar sane minat kt dia...=)...walaupun aku single skrg...rasenye itu lebih baik...haha..sbb aku tau ade org sayang n amik berat kat aku...hehehe...diaorg ialah adik angkat aku dan juga BFF aku..dan aku pun sayang kat diorg.....

#ok lah ni jer coretan aku hari ini...jap g  nk siap nk ke mode star8...hahaha..ade meeting ngn mmber club kereta aku...time ni la aku lupe yg aku nih PLU...hahahaah..#


8 comments:

  1. aikkk... tu pon bole lupa ker? ceyt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa..bole la..ko ape tau..bahahaha

      Delete
  2. Hambek ko FA kene tembak ngan Tebuan Kuneng hahaha

    TK: Well, cinta ni tak perlu kejar...kalau ada adalah...kalau takder buat bodoh jew...dalam hidup kita ni banyak lagi bende yang kita perlu buat...kadang2 kita abaikan orang yang sayang kita walaupon ada kat depan mate tapi kita kejar orang yang tak pernah sayang kat kita.

    Kalau ada yang betul2 sayang kita, dier sendiri akan make effort untuk approach and make the move. Buat mase ni just be single dulu, relax. Baik pergi lumba haram kete and lupakan hidup PLU ni ahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...aku x men lumbe2 haram nih...hahaha..tp aku ade crush kat mmber dlm club kete aku nih..hahaha..=P

      Delete
    2. Sabo jewlah crush ngan member ni hahaha....good luck lah....:p

      Delete
    3. aku tao segalanyer... tentang kau dan masa depan kau.. haaaaa...takottt.... lalala~

      Delete
  3. Biaser lah En Tebuan...Typical PLU...Habis Madu, Sepah dibuang...nasib baiklah Tebuan tak makan madu sgt....hihihi....:-P

    Betul la aper yg Mr Legend Prince tu katakan...tak perlu kejar sgt cinta nie...let it go by the flow...takut bertepuk sebelah tgn jer nanti...kita jugak yg merana...:-)

    ReplyDelete
  4. xyah merana laaa bebb.
    satu pergi banyak lagi yg cariii

    nak carituh kena jugak ikut taste, yg penting pembersih..

    ReplyDelete