Tuesday, 25 February 2014

Tak Der Tajuk..hikhik

Assalamualaikum...

Hai..apa khabar semua....haha.agak lama aku menyepi dari berblogging nih.. ini kira 1st entri aku tuk tahun 2014 nih....hehehe...ok..ape aku nk cite yer...hermmmm....

ok lah..x der ape kot aku nk cite sgt...so permulaan thun 2014 nih just biase2 jer...x der la menarik sgt...just aku ade kenal sorang mamat  nih....nama dia zack....mulanye dia yg add aku kt weechat... ayt intro dia yg pertama..... plu ke bro? ceyh...ayat pancing....hahaha...aku yg tgh lonely mase tu..so lyn la mamat tu...borak punya borak... dia ni junior aku kt kolej aku belaja dulu rupenye...haha...mcm siot....tapi dia lain course la... borak punye borak lagi....dia pun dalam bidang pekerjaan aku sekrg gak..cume dia jabatan lain la...hahaha..jodoh lak kat situ..hakhak....

Hari ke tiga kenal ngn mamat nih...dia ajak kuar...aku x igt lak bila...so dia amik aku kt rumah aku..pastu dia bwk aku g mkn kt mcd...time tu x gajii lagi..so kiteorg byr sendiri2 la.. orangnye ok.kurus..pakai spek tinggi gak la....lagi satu muka dia ade iras2 Ustaz Don..hakhak... so far aku kawan ngn dia...aku happy jer...walaupun dia ni jrg gak msj2 aku...haha..aku x kisah...lg pun kiteorg just frennn jer..=)

sejak dari 1st date kami tu... kerap gak la kiteorg kuar mkan same.... pegi jogging sama...bekfess same..lunch same...g pasar malam same2...haha..da2 ala2 mcm kapel lak..hakhak..tp tu la aku x  harapkan lebih dari hubungan ini...biar la macam nih...just follow jer la....hihi...

Tapi yg peliknye kalu msj kat weecht or sms..dia suke berbahasakan "saya" dan ''awak" ngn aku..mcm aku ngn bff aku... kdg2 tu bersyg2 lah...hahaha..so aku pun bls la serupe....hehe...ape2 pun aku x harapkan yg lebih dari dia....dia pun de komitment ngn abg angkat dia...=)... dan dia jer la satu2nye mmber PLU aku in real life aku...hakhak...

ok jer la tu jer ape aku nk cite arini...haha..aku cuti 5 hari hari nih..saje jer amik cuti....hehe...
pagi tadi g jogging kt taman tasek merdeka....2 org jer yg body sedap di pndg...hehe yg lain pakcik2 n makcik..hahaha..


ok lah.Adiossss....=)

19 comments:

  1. huntong ler... makan suap2...
    *tetiba....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..huntong sgt....p la mkn suap2 ngn bobot ang tu....

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe...5 hari jer..x lame mane pun..hak3

      Delete
  3. welcome back...lama bertapa...
    okey la tuh..dah ada bau-bau nasi minyak nih....muahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..macehhh kid...haha.. mmg la bau nasik mnyk..da ko mkn nasik mnyk kt kedai mamak kan td..

      Delete
    2. eh kita tak layan mamak okey.....kawin nanti hantar le kad ye...

      Delete
    3. Hak2..nnti ajak yr hubby dtg hokayyy...hak3

      Delete
  4. hampeh punyer mamat...yang aku call semua tak termasuk ker....ko pilih kasih seh.....sedeyh hahahahaha.....poda dei macha....cait....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak...ler tu nk kene masuk ker..hahaha..

      Delete
  5. waaa....

    saya tujukan lagu misha omar - bunga-bunga cinta utk awak....

    hak hak hak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak...oooooo...tidakkkk.....lagu itu berhantu...

      Delete
  6. masing2 dah start suka each other tu

    mau ada yg melamar nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. hermmm...tak kot...mase 1st kuar ngn dia dulu.dia ade ckp kt aku...dia just nk kawan lepak2....sbb aku pling dkt ngn rmh dia..haha.so mybe just frenn x lebih dari itu kot....

      Delete
  7. Semoga berkekalan ke anak cucu... kah kah kah.. jogging nak sihatkan mata ni bukan nk sihatkn badan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..cucu la sgt..hakhak... hhaha..2 dalam satu lah..hihi

      Delete
    2. hahahah..cucu la sgt..hakhak... hhaha..2 dalam satu lah..hihi

      Delete
  8. aku tanya, waktu berjumpa pun guna 'saya-awak' ke??

    ReplyDelete
  9. Hahahha...mase kuar x der la nk ckp mcm tu..still aku kau .hak3

    ReplyDelete