Wednesday, 22 May 2013

Adik AngKAt..

Assalamualaikum,,

Hai bertemu kembali..haha..(mcm ade je yg baca blog aku nih)....ok..straight to the point...tajuk post hari nih sal Adik Angkat..hehe...dlm dunia plu nih..mesti korang ade or pernah ade adik angkat,abang angkat ke..

so far dalm dunia plu nih aku ade kenal ngn 2 org adik..dan mereka nih la adik angkat aku...tapi so far yg still contact ngn aku just sorang jer...1daripadanya senyap begitu saje..huhu...

Adik Angkat 1st.

Aku gelar diri dia Apis(bkn nama sebenar)...kenal kat tagged..umur dalm 22 kot tahun nih...orang putrajaya tapi still study kt gombak..org ye ok la not bad....dia nih anak lelaki tunggal so x der la abg...satu hari tu..dia msj aku nk aku jadi abang dia..so aku agk terkejut gak la..tp aku rase ok jer..sbb aku pun ade rase syg kat dia...huhu..so kiteorg pun declare as a abg n adik angkat....Satu hari tu dia msj aku..dia kate dia baru clash ngn BF dia..so aku la tmpt dia mngadu..aku pun lynkan jer la..sbb aku bole la dikatakan pendengar yg baik...mase tu kiteorg ok lagi..selalu gak msj....one day...dia bgtau aku dia da ade BF baru..sejak dari itu..aku rase mcm da renggang..msj pun da x mcm dulu..jarang2 da.. until now da lost contact ngn adik angkat aku nih...happy la kot ngn BF dia...hurmmm..

Adik Angkat 2nd.

Aku gelar dirinya Aiman(bukan nama sebenar)..yg nih kenal kat facebook..umur 24..muda setahun dari aku..hehe..org melaka..hehe...yg nih la adik angkat aku yg paling aku syg sgt2..tak tau la kenapa..huhu..so far kiteorg still contact smpai la sekarang...teringat lak mase mula2 kenal ngn dia dulu..dia yg add aku kat FB...dia post kat wall aku.."pon..pon...pon...tumpang lalu''...haha..dari situ aku rase mcm tertarik ngn dia..sbb dia macam jenis happy go lucky..haha..mcm ceria sgt2... tgh2 borak2 kt wall tu..dia der tulis sal lagu kureneko no tango..aku ni yg tak tau pape pegi la tanya uncle G aku...search la "kuruneko no tango" rupe2nye lagu jepun..mmg sweet la kan..haha..sejak dari itu..kiteorg mcm rapat....aku pun rase happy giler..asal balik keje jer terus online FB duk tgk dia ade online tak..sbb aku nk borak ngn dia lagi..

( Ni la lagu tu..haha..sweet sgt lagu nih..)
ok lah...pnjg lagi sebenarnye cite sal adik angkat aku sorang nih..bersambung ke part 2-

4 comments:

  1. hahaha....fuiyo...tau la bicep lawo...ceytttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceyyyttttt...hehe... teruskan menaip bro ..

      Delete