Sunday, 8 September 2013

Crush dgn member sendiri.......

Assalamualaikum...

Hahahaha...hari ni aku post 2 entri sekali gus....x der la bff aku nk bebel ngn aku pas nih suh update blog aku nih...hahahaha...

Biarla aku kenalkan dia as a H...hehe..sbb nama dia awalanye H******... dia umur da 30 da..tapi siyessly muka dia x nmpk mcm 30 pastu x kawen lagi...aku igt mase aku mula2 jumpe dia..sia sebaya aku..hehe... dia nih aku kenal kt FB..(real fb aku)..mase tu dia post pic kete dia kt group club kete aku...nak dijadikan cite..aku ade la gak komen2 at pic kete dia... satu hari tu..dia pm aku kat fb..tnye la sal club kete ak sumer...camner nk join....bla2..so aku terangkan la... dari fb aku bg la no phone aku kt dia...supaya senang la nnti nk ajak lepak minum2 ker...hehe.. nak berkawan kan...hehe..

Makin lama...rajen gak kiteorg berwhtapss..tnye itu ini..kdg borak yg x der kaitan sal kete pun ade...hahaha......honestly aku ckp..aku mmg suka kwn ngn dia..sbb dia ensem kot...hahaha....kdg2 tu rindu lak nk berwhtapps ngn dia...hahaha...tapi apekan daya mybe dia star8....hahaha....berangan jer la kalu dia plu...walhal kalu dia plu pun..mybe dia da ade bf...hahaha..tak per as long aku dpt berkawan ngn dia...da dikire ok..hehe..

semalam ptg time aku tgh sibuk keje...tibe ade dpt msj whtapps dari dia...dia anto video yg agk pelik..hahaha..tak tau la dia nk bergurau ke ape..tak pun tersalah anto video tu kat aku ke ape..haha...semestinye aku agk terkejut gak la...hahaha..ade ke mmber star8 anto video camtu ek..hahaha...konfius gak la...hahaha...

video
# Agak2 la kalu member star8 korang anto video rupe ini..ape yg korang rase...hahaha

8 comments:

  1. wow......I loike....Hahahahah ko jaga2....tak pasal ko ...ok nevermind hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasal aku?? kenapa2?? APE2? HAHAHA...

      #sila habiskan ayat anda...harap maklum...

      Delete
    2. Gunalah ayat sendiri....semua nak aku habiskan...maleh aku hahaha

      Delete
    3. hahaha..hadoiii..igt ni soklan UPSR ke nk isi tmpt kosong..ceytt..hehe

      Delete
  2. sy ad jumpe sorg..... tgok kat key chain yg sgkut kat kunci krete die ad key chain bntuk konek.... hahah..... dgn selamba die ltak atas meja makan kat kedai...... malu sey org dok perhati jer..... tnye dier maner die dpt..... die ckp die dapat dr thailand........ die bru blik thai..... die ckp lg yg bnde mcm nie mmg mudah nk dpt kat thai..... even kat psar mlm pon ad jual..... hahaha......yg kelakar nyer..... die beli byak2..... bg kat sume org..... org sume amek dn wat bende same..... letak kat kunci krete....... hahaha..... malu sey....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaha...x senonoh siak...hahaha...so tht means ko pun wat mnde yg same la...hahaha..

      Delete