Friday, 13 September 2013

JODOH...

Assalamualaikum....







salam jumaat penghulu segala hari...hehe.. Alhamdulillah still  dapat kita menunaikan solat jumaat pada hari ini....

Hari ni aku start cuti selama seminggu...yeahhhh...hahaahaha... saja amik cuti oleh kerana cuti  tahunan aku yang berlambak lagi..haha..nak simpan wat kawen..entah bila aku nak kawen pun tak tau...hahaha.. 

sejak 2 menjak nih...kawan2 aku kebanyakanye da bertukar status da...ade yg  da kawen...ade yg da bertunang...haha...aku? tang tu gak la....mane entah jodoh aku...hahaha.(ade ke)..malas nk cari..biar dia dtg dgn sendirinye.....(mcm la ade yg dtg pinang aku).........hahahaha... nasib baik la kalu aku balik kg...mak aku tak dernye nak tanye aku...aku da ade awek ke belum?hahaha.. cuma akak sulung aku jer la.. entah bila dia tanye aku tak ingat... 

ko nih da de awek lum?... mane ade kak...(senyum2 kambing)... yer la tu...akak tgk ko...henset x lekang kat tgn....mesti ade kan...tak kan ko msj dak laki kot....??.. Ehh...mane ade...kawan2 la kak...hahaha..(padahal mmg msj dak laki pun..hahaha)..

well..aku skrg x der pun terpikir nak kawen tuk mase terdekat nih....hahaha...abang aku pun x kawen lagi...so bagi dia lepas dulu...hahaha...



#ok lah..aku akan ke mode bercuti tuk seminggu nih...hehe...mybe  x de kot nk update blog nih tuk seminggu akan dtg sbb kat kg aku mmg line ternet tahap slowpoke..adehhhh...




23 comments:

  1. eleh.... kalo makan reti pulak mencari... tp kalo jodoh tak reti2 nak cari... ingat boleh datang sendiri, cuit bahu ang, pastu terpa kat ang? takda maknanyer.... lalala~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....malas nk cari..lalalala...tolong carikan bole??lalalala

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    4. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    5. JAZZLe...hahaha....alamak sumer degree ke?? aku thap diploma jer pun...kompem hantaran tinggi ni woooooo...x.x

      Delete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    7. hahaha...ko kacak bergaya..hot stuff mmg la dpt ngyat pensyrah..haha.untung la...hehehe... aehh..aku ade sebut ke company aku nama southern?haha

      Delete
    8. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    9. hahha.aku de pakai jaket ke?ko nampak kat ner nih?hahaha (seram lak rase)

      Delete
  2. Mampos aku....ayah aku dah fix umur 28 kene kawen dah...I was like...it's so cool hahaha saper nak kawen ngan aku...cepat2! Limited seat...LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. patrick.... jangan la mampos... nanti kalo da mampos, tak leh ler nak kawin.... penat jer membesar bertahun2 tapi terlepas nikmat tu..... lalala~

      Delete
    2. TB: Sila ker kaunter depan untuk ambik form yer...

      FA: ko mmg....kalau bab2 bende tu laju jew kan hahah

      Delete
    3. leceh la nk p kaunter bagai...da la yg jaga kaunter tu x mesra alam..nk wat aduan r mcam nih...=P

      Delete
  3. assalamulaikum hai lah nak cari one night stand atau touch and go ramai he he senang di cari kalaulah nak long lasting kena cari baik -baik tenguk le kawan kita tu .wing angle dan dan fallen angeldah lapan bulan dah bersama ,harap tebuan kuning bertemu dengan seorang yang long lasting realationship yang sayang menayang i tebuan kuning .

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. waalaikumusalam paksuman....ermm..entah la...rasenye being single is better...=)...menghrapkan sesuatu yg tak pasti yg akhirnya wat hati terluka...serik la pulak...hahaha...

      kata2 jazzle tu ade gak benarnya...nak tak nak kene gak kembali ke pgkal jalan..tapi entah la...i am not ready yet to give my love to someone call women...haha...tak tau..still rase takut...takut aku akn menzalimi dia.....

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. test ape maksud ko tu??haha..lain mcm jer bnyknye...hahaha... acctually ade jer girl nk kat aku..hahaa..tp aku tolak..tak der keberanian nk kapel ngn diorg..haha...

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. huhu.tu la...tapi nk wat camner jazzlee....dari aku wat dia tersiksa dikemudian hari..baik aku reject dia awal2 kan.......aku x sedia lagi...huhu...

      segamat ehh...sejam gak la dari kg aku..tp kalu naik highway stgh jam la....hahaha..wahh ade memori lalu...hehehe..mesti best jln cite dia.cercite kt teman...hahahaha.... ko siyes ke nak pic stesen kretapi tu?

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete