Wednesday, 11 December 2013

The End of my love story..

Assalamualaikum.... dekat sebulan gak la aku x update blog aku nih..makin bersawang ler blog aku nih..entah la..byk jer citer aku nk letak kat blog aku nih..tapi jari jemari aku nih malas beno nk taip...


Aku ngn BF aku..mcm tu lah......bahagia yg ku rasa hanya permulaan perkenalan aku ngn dia...huhu...entah mana silapnye...kiteorg asyik bertengkar jer...asal call jer..ade jer ayt2 dia yg mnyakitkan hati aku....tu sebab aku jarang call dia...sbb x nak gaduh..

Semalam berakhirnya kisah cinta aku dgn dia...entah la x tau nk ckp ape...aku bosan dgn sikap dia....terlalu egoist...huhu... mungkin ini jalan terbaik tuk aku dgn dia... hope dia dpt la someone yg lebih baik dari aku...malas nk fikir.......hidup single lagi bagus......x der la rase sakit hati..huhu...

Ape2 pun aku doakn yg terbaik tuk dia..huhu...

Sejak dua menjak nih..aku asyik layan lagu kasih tak kesampaian  by AllYcats jer...ni sume gara2 mmber fb aku nama dia naim...haha..aritu dia ade bg voice record sore ex dia...haha.ex dia nynyi lagu nih...sedap gak ex dia nyanyi..penuh penghayatan..feeling kecewa tu sampai kat aku time aku dgr.......huhu..sedih tul bila kasih,cinta yg kita harap tak kesampaian...huhu...haishhh...



11 comments:

  1. Sabar lah...ini lah namer nyer pahit manis percintaan...

    well, then you are a survivor...

    ReplyDelete
  2. Hok aloh...dah break dah erk haha....lantak pi lah dey....be happy cheer up and chill....continue lah activity cuci mate tanpa halangan k...enjoy the life haha

    ReplyDelete
  3. kan ada ramai scandal.... next!!!!!!
    (〜 ̄▽ ̄)〜

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...byk la sgt..bluerkkk...hahah

      Delete
  4. Replies
    1. nak cari kumbang yg memahami...x nak yg over gedik...ade tak.huhu

      Delete
  5. bukan senang nak jaga hati orang..... bukan semua orang boleh terima sikap kita.... dan kita juga bukan boleh terima semua sikap orang..... kenali pasangan sebelum meneruskan perjalanan.... yakin tentang pasangan.... terima buruk baik..... yang penting kepercayaan...... itu yang menjadi tunjang dalam sesuatu hubungan...... antara satu sama lain....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..mgkin aku gelojoh sgt mase mula2 kapel aritu..baru je kenal 2 hari..mgkin mase tu aku rase sunyi sgt...tht why aku kapel ngn dak tu....tp tu la....aku nih cpt bosan sebenarnye...hahaha....

      Delete